Izvor: kurir
27.01.2024 u 16:57
1

NOSIO KOKAIN PREKO GRANICE: Srbin uhapšen na granici sa Crnom Gorom

Službenici Sektora granične policije uhapsili su državljanina Srbije G.M. (55) na ulazu u Crnu Goru, zbog pokušaja krijumčarenja droge.

Naime, službenici Sektora granične policije su zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, na ulazu u Crnu Goru, kontrolisali lice G.M. (55) državljanina Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Crnoj Gori.

 

HAPŠENJE DILERA U KRALJEVU: Rasturali tablete i kanabis

 

– Prilikom pretresa vozila kojim je ovo lice upravljalo, pronađeno je oko 313 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain – navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni G.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nakon čega je on sproveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

– Službenici Uprave policije će na svim nivoima nastaviti sa aktivnostima u cilju sprečavanja krijumčarenja opojnih droga, kao i svih drugih oblika prekograničnog kriminala – zaključuje se u saopštenju policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOSIO KOKAIN PREKO GRANICE: Srbin uhapšen na granici sa Crnom Gorom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter