Izvor: TELEGRAF
03.01.2024 u 08:00
0

ZLOČINAČKA PORODICA:Srpski dečak ubio devojčicu (15) u Nemačkoj? Njegov otac prošle godine počinio najgori zločin

Dečak (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15).Zločin se dogodio uoči Nove godine u jednoj šumi kod Ulma, a osumnjičeni tinejdžer je navodno nakon zločina pozvao policiju i rekao da je ubio svoju devojku.

Kada su patrole stigle na lice mesta devojčicu su pronašli bez svesti. Ona je hitno prevezena u bolnicu gde je preminula 1. januara u jutarnjim satima.

ŽABAC OTKRIO DETALJE O „ZEMUNCIMA“: Legija bio POŠTENJAČINA dok nije postao narkoman, Duća trčao za Čumetom i nosio GORIVO U KANTI

Mediji prenose da je osumnjičeni dečak sin Srbina, koji je na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, što tužilaštvo nije ni potvrdilo ni demantovalo. Podsetimo, policija je Srbina pronašla odmah nakon ubistva devojčice i uhapsila, a u novembru je proglašen neuračunljivim i prebačen je u psihijatrijsku ustanovu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Srbin je navodno tokom suđenja rekao da je pomno izučavao religiju te da „mu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete Bogu“.

Njegov maloletni sin sada je u pritvoru zbog optužbi za ubistvo, a nejasno je zašto je došao na ideju da ubije, kao ni šta je bio motiv da zadavi devojčicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter