Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.01.2024 u 08:32
0

BRAĆA HEROJI: Zarobljenu ženu izvukli iz plamena, muškarcu nije bilo spasa (FOTO)

U Novom Bečeju potpuno je izgorela kuća, a prema prvim informacijama, nastradao je stariji muškarac, dok je žena spasena sa brojnim opekotinama.

Prema nezvaničnim informacijama požar je izbio sinoć, nastradao je muškarac dok je samo hrabrošću komšija spasena, kako se pretpostavlja, supruga nastradalog čoveka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


– U zapaljenu kuću uletela su dvojica sugrađana, braća Mišković i oni su bez razmišljanja utrčala u kuću koja je bila u plamenu rizikujući svoje živote iz nje su izvukli stariju ženu koja je zadobila brojne opekotine – rekao je jedan od očevidaca tragedije iz Bečeja i dodao:

BRAĆA ULETELA U VATRU I SPASILA KOMŠINICU: Veliki požar u Novom Bečeju, strahuje se da je jedna osoba stradala

– Nakon što su je izvukli ona je prevezena u bolnicu. Posle određenog vremena došli su vatrogasci koji su požar lokalizovali i ugasili – rekao je očevidac.

Nije poznato šta je uzrok požara ali će on biti utvrđen istragom koja je u toku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter