Izvor: kurir
15.01.2021 u 16:44
0

ZLOUPOTREBILI POLOŽAJ: Pravili malverzacije sa osiguranjem i podigli kredit na ime čoveka koji NIJE IMAO POJMA

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu podneće krivične prijave protiv tri osobe osumnjičene za novčane malverzacije sa osiguranjem kao i zbog toga što su podigli kredit u jednoj banci na ime građanina koji o tome ništa nije znao!?

Oni su se bavili prevarama od marta do juna 2018. godine, a sada će im se to „obiti o glavu“.

NAJVAŽNIJE DANAS:

U nedelju 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara treba da primi kinesku vakcinu

SUTRA U SRBIJU STIŽE KINESKA VAKCINA: Na raspolaganju ćemo imati TRI vrste!

PETKOVIĆ O POSETI KiM: Hteo sam da idem da odnesem pomoć poplavljenim srpskim selima

ĐACI NEKA SE SPREMAJU ZA MATURU: Ružić saopštio da je obrazovni sistem spreman za nastavak školske godine

„Četrdesetsedmogodišnja žena, kako se sumnja, lažno se predstavljala kao zaposlena u jednom osiguravajućem društvu. Ona je primala zahteve za registraciju vozila i izdavala polise, a novac od uplata nije stavljala na račun osiguranja već prosleđivala pedesetogodišnjaku, zaposlenom u osiguranju. On joj je prethodno dao nalog za pristup bazi podataka. Taj pedesetogodišnji muškarac se tereti da je potom, iskoristio saradnju osiguranja sa jednom bankom, i uzeo namenski kredit na ime sugrađanina, bez njegovog znanja, kako bi nadoknadio manjak novca u kasi. Jedan pedesetdvogodišnji muškarac se sumnjiči da mu je pomogao u tome, tako što je pribavio ličnu kartu, ugovore i menice potpisao u ime oštećenog“, saopštila je policija

Zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje službene isprave, po nalogu tužilaštva, protiv pedesetogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava.

Policija će podneti krivične prijave za krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje službene isprave u pomaganju i protiv ostalo dvoje osumnjičenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter