Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
17.11.2023 u 18:47
0

Proglašena Izborna lista Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane

Pokrajinska izborna komisija je na današnjoj sednici proglasila Izbornu listu „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“, pod rednim brojem 1., koju je podnela Koalicija „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“, za izbore za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine raspisane za 17. decembar 2023. godine.

ODIHR ZAPOČEO MISIJU ZA POSMATRANJE IZBORA U SRBIJI: Misijom rukovodi ambasador Albert Jonson

Komisija je nakon proglašenja Izborne liste donela Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana u prošireni sastav Pokrajinske izborne komisije, s obzirom na to da je podnosilac navedene Izborne liste predložio 120 kandidata, odnosno najmanje polovinu kandidata od ukupnog broja poslanika koji se bira, navedeno je u saopštenju Pokrajinske izborne komisije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter