Izvor: HappyBSC
02.06.2020 u 10:56
0

Četiri znaka horoskopa za koje je mesec jun 2020. veoma bitan

Astrolozi predviđaju najpozitivniji, miran i mesec ispunjen pozitivnim događajima. Jun će ispuniti svakoga, a posebno za par horoskopskih znakova. Iza nas je lošija polovina godine. Od juna kreće sve na bolje. Novi i vedriji život, je pred vratima…

Zvezde će ovaj mesec biti naklonjene posebno za ova 4 horoskopska znaka:

Ovan

Nakon zatišja, novi događaji stižu u život Ovna. Jun će ti doneti uspeh i novac. Brzo ćete postići sve poslovne uspehe o kojima ste sanjali. Ljubav ti neće nedostajati jer će ti jun doneti romantiku i avanturu. Međutim, ta ljubav će biti prava letnja avantura. Imaćeš 50% posto šanse da avantura preraste u pravu ljubav. Ovnovi od juna mogu da očekuju samo poslovni uspeh, a ljubav je bonus koji će možda doći.

Blizanci

Novo poglavlje života je pred vama. Ako ste već srećni, promene neće biti velike. Ali ako vam je do sada sve išlo “nizbrdo”, sada je vreme da se pravac kretanja promeni. Jun će vas izbaciti iz kolotečine. Dobre stvari će početi da se dešavaju. Vreme je da se odmorite i povežete sa starim prijateljima. To će doneti veliku sreću Blizancima. 

PROČITAJTE I OVO

MARIĆ DOBIO SAVET MINISTRA! Nedimović: Evo, bavite se uzgojom alpino koza

INFORMACIJA KOJA SVE ZANIMA: Evo kako da za 45 minuta saznate da li ste imali koronu i kako da SPASITE ŽIVOT NEKOME

DR MARIĆ O SVIM TAJNAMA NAJSTARIJEG ZANATA: Prostitutke samo šire noge i misle o novcu (VIDEO)

AGONIJA! NESTAO MARKO: Poslednji put viđen u Novom Sadu

UČEŠĆE ZA STAN I DO 30 ODSTO: Zbog posledica korone bankari jednu grupu građana stavili na CRNU LISTU

Rak

Najsrećniji znak Zodijaka ovog juna je Rak. Život je spreman da mu da sve, a pogotovo ono što su Rakovi oduvek želeli. Neka vas ne uplaši tolika količina sreće. Jun vam može dati samo ljubav koju ste čekali ceo život. To će biti osoba o kojoj ste oduvek sanjali. Najvažnije je da verujete u sreću koja vam je data. Život vam u junu daje sve ono o čemu ste ikada sanjali.

Strelac

Sve se menja od lošeg ka dobrom. Nešto što juče nije funkcionisalo, danas će da uspe – i to zahvalite junu. Stare rane će zaceliti i možete ponovo da započnete svoj život bez straha od neuspeha. Jun će stabilizovati sve u vašem životu. Ne očekujte velike promene – očekujte dobre promene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter