Izvor:
19.06.2017 u 21:11
0

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovi horoskopski znaci su najbolji prijatelji!

Pravi prijatelj zlata vredi, a u njima ćete sigurno naći druga za ceo život

Svi u životu možemo da se potrudimo da budemo što bolji prijatelji, ali pojedinim horoskopskim znacima je to potpuno urođeno.

Ljudi rođeni u ovom znaku su pravi prijatelji iako delu hladno i sebično.

BIK

Bikovima su prijateljstva jako važna i nikad vas neće ostaviti na cedilu. Znaju šta njihovi prijatelji vole, a šta ne i trude se da to poštuju.

OVAN

Tvrdoglavi i arogantni ovnovi biće vam odlični prijatelji jer kod njih nema muljanja. Iskreno će vam reći sve što misle i kako stvari stoje, a čak i ako vas to na prvu loptu povredi, pomoći će vam da sagledate situaciju na realan način.

DEVICA

Za ljude rođene u ovom znaku mnogi kažu da su veoma iritantni, jer su snažni i tvrdoglavi, piše 100posto. Ipak, device su prijatelji zlata vredni. Uvek će vas braniti i čuvati vam leđa, a njima možete da poverite i svoje najmračnije tajne i da budete potpuno sigurni da će ih čuvati.

ŠKORPIJA

Škorpije nikad ne odustaju od svojih prijatelja. Razumeće kada se u "crnoj fazi", oprostiće vam ako ih povredite, ali samo ukoliko znaju da i oni u vama imaju iskrenog prijatelja.

JARAC

Jarac je prijatelj koji će uvek biti tu kad treba. Jako su privrženi i odani ljudima koje vole pa će doslovce skinuti košulju s leđa kako bi vam priskočili u pomoć. Oni su oni prijatelji koji će vas voleti bez obzira na sve i čuvati vas od donošenja loših odluka.

izvor:alo.rs
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter