Izvor:
12.03.2017 u 20:18
0

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovi znaci su najveći srećnici zodijaka!

Neki su rođeni pod srećnom zvezdom, a nekima okolnosti nisu baš naklonjene pa moraju više da se potrude u životu. Astrologija kaže da ovi znaci imaju najmanje sreće.

Vaga
Nepravda je nešto što Vage jednostavno ne mogu da prihvate, a kako je oko njih uvek ima u dovoljnim količinama, prilično se loše osećaju svaki put kad je ugledaju. Njihov je najveći problem činjenica da im je jezik uvek brži od pameti, što uzrokuje kajanje i ponovno razmatranje kako su to mogli drugačije da urade. Sreća je, posledično, njima prilično relativan pojam.

Ribe
Osobe rođene u znaku Ribe su sami sebi najveći neprijatelji jer im je kontakt s realnošću ponekad ne baš preterano snažan i žive u svom svetu. Otuda, one na sve negativne događaje u životu reaguju prilično burno i emotivno, što im je glavni problem.

Devica

Sjajno savetuju druge ljude i rešavaju njihove probleme, ali kad su oni sami u pitanju, situacija je potpuno drugačija. Svi znamo kako izgledaju kad su im živci napeti – čiste i pospremaju do iznemoglosti. Jednako tako i sve ostalo u životu slažu i nameštaju, a čim nešto nije u savršenom redu, kako oni to zamišljaju, nastupa panika.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/glurednik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter