Izvor:
25.05.2017 u 12:38
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.MAJ: Evo šta vam zvezde poručuju!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Spremni ste da se mnogo čega odreknete da biste sačuvali svoj psihički mir i da ne dopustite da vas bilo ko nadmudri. Osećate potrebu za stabilnošću i uvereni ste da možete da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Škorpijom oko nečeg veoma bitnog i za koje verujete da bi mogli da vam daju neku vrstu garancije da će podržati vaše ideje.

BIK (21.4.-21.5.)

Dobro se slažete sa Vagom, Ovnom ili Vodolijom jer vas oni trenutno najbolje razumeju. Rak je verovatno trenutno veoma neprijatan prema vama ili veoma zahtevan, naročito ako očekujete od njega da bude uviđavan a on vas baš naročito ne štedi. Ne budite neprijatni prema Škorpji , jer to ne zaslužuje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Pokušavate da na najpraktičniji način sredite ne samo odnose sa kolegama nego i pitanje svog statusa na poslu.Dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag, moguće od Škorpije i verovatno ćete imati priliku da razgovarate o nekim bitnim pitanjima koja se tiču mogućeg nastavka saradnje sa strancima.

RAK (21.6. – 22.7)

Sunce u svom prelasku preko Blizanaca podstiče vašu maštu u vezi sa pojavljivanjem u javnosti. Sa naglašenim astrološkim poljem novca i karijere okupirani ste nekim novim aktivnostima ili vas porodica i rođaci zamaraju svojim problemima, koje vi najverovatnije uspešno rešavate. Dobićete poziv u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Neki Lav budu pokušali da vam kontriraju ili da vam nameću svoju volju. Pozicija Sunca vam ne ide u prilog ali ipak, posebno rođeni početkom znaka, mogu očekivati podršku od Jarca ili Riba.Želite da se pomirite sa nekim koga niste imali prilike dugo da sretnete, moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada bili izuzetno bliski.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Dobro se osećate u društvu Bika ili Lava koji imaju mnogo novih ideja u vezi sa zajedničkim poslom ali vi najviše pažnje poklanjate saradnji sa Ovnom ili Blizancima. Pokušavate da se priviknete na neku novu situaciju koja će vam u stvari sve više odgovarati.Neke nove mogućnosti na poslovnom planu znače za vas i nove mogućnosti za zaradu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Neko će vam dati na zajam možda neku vrednu stvar ili neki novac, pazite kako ga trošite. Nemojte se nervirati ukoliko vam neki vodeni znak bude predložio nešto što vama ne odgovara, moguće da će se raditi o načinu na koji drugi očekuju da vi rešavate probleme. Prilično ste svojeglavi i to je razlog zbog čega ne uspevate da sagledate problem iz pravog ugla.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Pokušavate da rešite probleme na najpraktičniji način ali o mnogo čemu niste obavešteni zbog čega bi trebalo da se prvo dobro raspitate u vezi sa uslovima novog posla ili svega onoga u šta želite da se upustite i da raščistite sa sobom, želite vi to ili ne. Merkur u Biku loše deluje na vaš optimizam i nemate dobru koncentraciju.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Uspevate da se dogovorite sa Devicom ili Jarcem ali moguće i nekom Škorpijom u vezi sa novim poslom. Izbegnite kao posrednika Blizance. Ukoliko ste rođeni krajem znaka, ne uspevate da se snađete u nekoj novonastaloj stresnoj situaciji.Mnogo toga možete da uradite za sebe ako se oslobodite prošlosti i problema koji proističu iz analiziranja vaših propusta i grešaka.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nemojte oklevati da se suočite sa problemima i da ih rešavate na pravi način jer u protivnom, čeka vas to kad tad. Imate podršku u Vodoliji i još izvesno vreme i u jednom Biku koji pokušava da vas uveri da imate mogućnosi da napredujete u poslu ako se postavite odlučno. Nemojte dozvoliti da kod vas preovlada strepnja ili neka vrsta kompleksa.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Mlad Mesec u Blizancima i Neptun u Ribama odgovara onima koji se bave umetnošću, posebno muzikom. Imate mnogo poslovnih planova ali vam je potrebno bolja organizacija da biste to sproveli u delo. Verujete da ćete moći da ubedite Devicu, Škorpiju ili Jarca da vam se pridruže u poslu koji bi mogao značiti češće odlaske na put, moguće i u inostranstvo.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Razmišljate o poslu koji biste mogli da započnete sa osobama dobrog materjalnog stanja i ako vam se javi neko s kim imate već dobro iskustvo, posebno ako to budu Rak ili Vaga nemojte oklevati. Nemojte ulaziti u rasprave sa Jarcima ili Blizancima. Mlad Mesec donosi mogućnost započinjanja privatnog posla.

astrozenit/Jasminka Holclajtner
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter