Izvor: Alo.rs
10.05.2023 u 08:59
0

IMAJU „ONO NEŠTO“: Tri horoskopska znaka uz koje se žene osećaju najsrećnije

Otkrivamo koje osobine čine ove znakove privlačnim ženama i zašto su žene sklonije da biraju muškarce rođene pod ovim znakovima za svoje partnere.

Lav

Lav je poznat po svojoj harizmi koja privlači mnoge žene. Osećaju se srećno kada su u društvu Lava, koji je uvek spreman da ih zabavi i razveseli. Lav ima snažnu ličnost i samopouzdanje, što je privlačno ženama koje traže partnera koji može da ih inspiriše i motiviše. Pored toga, Lav je obično veoma romantičan, što će usrećiti skoro svaku ženu.

ZAPISANO U ZVEZDAMA: Tri horoskopska znaka koja će najverovatnije imati više brakova

Vodolija

Vodolija je poznata po svom originalnom i jedinstvenom pristupu životu. Žene se dobro osećaju u društvu Vodolije jer su spremne da saslušaju njihove ideje i razmišljanja bez osuđivanja. Vodolija je obično veoma inteligentna i filozofska, što će privući žene koje traže partnera sa kojim mogu da vode duboke razgovore i diskusije. Pored toga, Vodolija je obično veoma otvorena i tolerantna, što će mnogim ženama dati osećaj sigurnosti i prihvatanja.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i osetljivosti, zbog čega su spremne da saslušaju ženske probleme i brige. Uz to, Ribe su veoma romantične, što će privući žene koje traže partnera sa kojim mogu da podele svoje snove i želje. Ljudi rođeni pod ovim znakom su i veoma intuitivni i duhovni, što mnogim ženama pruža osećaj dubine i duhovnosti u njihovoj vezi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter