Izvor: Alo.rs
26.09.2023 u 19:52
0

KAKO STARE POSTAJU LEPŠI: Ova četiri horoskopska znaka najduže ostaju mladi

Ova četiri horoskopska znaka sa godinama postaju sve lepša, a vreme je izgleda na njihovoj strani. I proverite da li ste među njima u nastavku.

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima rezervisani i udaljeni. Međutim, njihova plašljivost se smanjuje sa godinama. Postaju sve samopouzdaniji – i to ih čini privlačnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim mnogobrojnim putovanjima skupljaju iskustvo i mudrost i sijaju životnom radošću. To se vidi po njihovom izgledu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR: Evo šta vam zvezde poručuju danas

Ovan

Ovnovi vole avanture i izuzetno su samouvereni. Doduše, ovaj divlji znak se godinama malo smirio, ali to se ne odražava negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postaje vidljivo, a njihova unutrašnja lepota se vidi i spolja.

Devica

Kao tinejdžerka, Devica je skoro nevidljiva. Ona je povučena i oprezna i ne želi da se nameće. Pri tome zanemaruje svoje potrebe i sebe. Njena prava ličnost i snažan karakter pojavljuju se tek u poznim godinama. Sa nagomilanim životnim iskustvom saznaje da je njena inteligencija izuzetno privlačna i rado se igra sa njom. Ovaj znak postaje neverovatno privlačan sa godinama.

Lav

Lavovi vole da privlače pažnju i sijaju. Nije bitno da li je u pitanju unutrašnja ili spoljašnja lepota: Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju i to je vidljivo: sa godinama njihova ličnost postaje još jača. Pošto se veoma intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često se ponašaju kao da ne stare.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter