Izvor: Happy BSC Portal
16.01.2024 u 13:28
0

KO JE GOSPODARICA STRASTI, A KO ZAVODNICA: Upoznajte četiri najdominantnije žene prema Zodijaku

Priuštiće vam nezaboravno iskustvo.

Postoje brojni aspekti života na koje utiče astrologija, a intimni odnosi su samo jedan od njih. Tako dok su neke žene vatrene i dominantne u krevetu, postoje i druge koje puštaju da partner vodi igru.

A prema astrolozima, žene u ovim znakovima su najdominantnije u krevetu.

1. Škorpion – gospodarica strasti

Žene Škorpioni poznate su po magnetskoj privlačnosti i dubokoj emocionalnoj povezanosti. U spavaćoj sobi imaju određenu auru, njihova strast ne poznaje granice, i ne boje se istraživati dubine intimnosti, što ih čini partnerkama koje se ne zaboravljaju.

Pixabay

2. Lav – kraljica vatre

Lavovi, kojima vlada moćno Sunce, poseduju neospornu privlačnost. U krevetu je žena Lav samopouzdana i strastvena. Njihova vatrena priroda pretvara se u dinamično intimno iskustvo, što naravno oduševljava njihove partnere.

3. Ovan – nesputana avanturistkinja

Žene Ovnovi imaju hrabar i avanturistički duh koji se ističe i u spavaćoj sobi. Ne boje se preuzeti kontrolu i istražiti neistražena područja užitka, a njen entuzijazam i spontanost dovode je do nezaboravnih iskustava među čaršavima.

PAKUJTE KOFERE: Koja je vaša SAVRŠENA ZEMLJA po Zodijaku?

4. Bik – senzualna zavodnici

Bik, zemljani znak, unosi prizemljenu i senzualnu energiju u intimne odnose. Žene Bikovi su majstori umetnosti zavođenja, stvarajući duboko zadovoljavajuće iskustvo za svoje partnere. Njihov strpljiv i senzualan pristup intimi čini ih jednim od najdominantnijih znakova u krevetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter