Izvor: bsc happy portal
08.12.2023 u 09:40
0

POZNATA ASTROLOŠKINJA ZA BSC HAPPY PORTAL NAM OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA U DECEMBRU! Nekima se neće dopasti ni najmanje!

Kako su nam zvezde naklonjene u decembru, otkriva nam poznata astrološkinja Ivana Minović,.

Poslednji mesec u godini, mesec decembar biće obeležen kretanjem  Sunca, Marsa i Merkura znakom Strelca, Pluton će se kretati znakom Jarca, Saturn i retrogradni Neptun  znakom Riba.

Retrogradni Jupiter i retrogradni Uran su u znaku Bika, Mesec u znaku Raka a znakom Vage kreće se Venera.

Već početkom decembra Merkur menja znak i prelazi u Jarca, u kojem će se kretati retrogradno. To će biti poslednje retrogradno kretanje Merkura u 2023. godini. Retrogradnost kreće 14. decembra i sa njom ćemo dočekati 2024.godinu.

  1. decembar mlad Mesec u znaku Strelca.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Rak pred preprekama, Lav u „mnogo“ elementu

Aspekt mladog Meseca sa Neptunom iz znaka Riba ukazuje na period kreativnosti, preterivanja, sklonost ulepšanja stvarnosti biće naglašena, ponegde biće prisutno i  samozavaravanje, sve zavisi od natalne pozicije u ličnoj astrološkoj karti.

Postoji mogućnost da se nađete u  situacijama koje se vas ne tiču.

  1. decembra Sunce prelazi u znak Jarca, sledećeg dana Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Strelca.
  2. decembra  pun Mesec u znaku Raka obasjaće nebo.
  3. decembra Venera prelazi u znak Strelca, dok poslednjeg dana u ovoj godini Jupiter, kao planeta morala, pravde, zakona i znanja u znaku Bika kreće direktnim hodom.

Prisustvo Marsa tokom meseca decembra aktivira borbenost pa su mogući sukobi, verbalni napadi, dokazivanje, neumernost…

Mars takođe može aktivirati vremenske nepogode, velike požare, veliku vatru, lančane saobraćajne nesreće, zemljotese koji se nastavljaju, probleme sa mašinama, padove, prelome. Sa Marsom i Saturnom međuljudski odnosi biće na granici…

Venera u Marsovom znaku aktivira brigu, nesporazume sa ženama, lošu predstavu sebe, sklonost ka trošenju. Kada su ljubavni odnosi u pitanju sve može ići u dobrom pravcu do pojave uticaja trećeg lica.

Prisustvo Plutona u mesecu decembru utiče na sistem vrednosti. Pozicija planeta tokom meseca decembra imaće uticaj na ličnom planu i na svaki horoskopski znak i podznak.

Ovnovi će imati priliku da reše nestabilna osećanja. Pozicija Merkura aktiviraće vaše 10.astrološko polje. Promene možete očekivati u oblasti karijere, kroz poslovni stil. Zračićete Venerom iz 8.astrološke kuće koja predstavlja vredosti drugih ljudi.

Venera iz vase 8.astrološke kuće može vas uvući u tajnu strastvenu ljubav. Sa pozicijom Meseca u vašem 9astrološkom polju mogući su propusti, detalji koje ne   vidite sada.Merkur i Sunce bice pokazatelj kako predstavljate sebe.Na pollju zdravlja pratiće vas problemi sa zubima, moguć prelom, kao i osetljiv imunitet.

Kada su Bikovi u pitanju vaša vladarka Venera doneće vam lepe decembarske trenutke, unosi više ljubavi u vaš život i pomera granice. Sa pozicijom Merkura u vašem 9.astrološkom polju sledi viši nivo obrazovanja, usavršavanja, poslovanja…moguće je da ćete se vratiti na neke stare poslovne aktivnosti.

Obratite pažnju na ishranu.

U simbolici Venere mesec decembar biće mesec u kome ćete sve što radite, raditi iz ljubavi. Blizanci će imati povoljan uticaj planeta u rešavanju finansija.Vaš vladar Merkur menja znak pa vam u život može doneti nove osobe.

Venera će aktivirati vaše 6.astrološko polje, polje zdravlja, organizacije, svakodnevnice, navika.Neptun iz vašeg 10.astrološkog polja usmeriće vas na razmišljanja šta prestavlja posao za vas, sumnja u svoje sposobnosti biće prisutna, kao i povlačenje u sebe. Pripazite na poslovne papirološke vrednosti, moguće su greške, propusti.

Pred Lavovima je novi početak u oblasti kreativnosti, umetnosti, talenata.Merkur iz vašeg polja poslovanja usmeravaće vas na razmišljanja o radu, poslovanju, na sve što je potrebno kako bi ste unapredili poslovnu strukturu.

Moguće je da ćete pronaći prave ljude, odgovarajuće, kada su u pitanju vaši saradnički odnosi.

a pozicijom Venere koja aktivira vaše 4.astrološko polje aktiviraćete se u dekorisanju doma, ulaganju, promeni stila doma. Sa pozicijom Neptuna rešavaćete situacije u kojima nemate dovoljno poverenja.

Device će se i dalje baviti svojim ličnim snovima.Sa pozicijom Merkura u vašem 5.astrološkom polju aktivira se nov sistem vrednosti.Bavićete se informacijama i dugoročnim ciljevima.Sa Venerom u vasem 3.astrološkom polju život vas uči.

Šta volite, dolazi do izražaja.Vage mogu očekivati promene u oblasti karijere.Zaokret.Merkur u vašem 4.astrološkom polju aktiviraće emotivnu ne(sigurnost), bavićete se porodicom,.domom. Mogućnost preseljenja. Venera u vašem 2.astrološkom polju uticace na vaše finansije.

Škorpije će menjati društveni stil, moguće je više poslovnih aktivnosti na društvenim mrežama.Više priliva novca i mogućmosti većih zarada su pred Škorpijama.Sa Venerom u vašem prvom astrološkom polju bićete u mogućnosti da budete okriženi time što vam ispunjava srce.

Strelčevi promene mogu očekivati kroz finansisku strukturu.Unapređenje i bolji status ličnosti biće obeležen mesecom decembrom.Bavite se planovima, planiranjem.

Jarčevi će razmišljati o sebi.Pojedini odnosi sa ljudima ili će se menjati ili završiti.Sa pozicijom Merkura u vašem prvom astrološkom polju vaše potrebe, interesovanja, stavovi biće naglašeni.Kreativnost i veštine vam mogu doneti dobre rezultate.Venera u vašem 11.astrološkom polju biće pokazatelj kojoj grupi ljudi pripadate.

Vodolije tokom meseca decembra  sa naglašenom intuicijom imaće intuitivan pristum u svim oblastima života. Razmišljanja o društvenom životu okupiraće pažnju Riba tokom meseca decembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter