Izvor: SD.RS
28.08.2023 u 18:59
0

NE OČEKUJTE PREVIŠE: Stiže retrogradni URAN i donosi NEVOLJE!

Koliko neprilika može doneti retrogradni Merkur, znamo svi, a šta se dešava kada je to slučaj sa Uranom objašnjava astrološkinja Jasmina Mitrović.

– U utorak je prisutna energija umrežavanja, velikih projekata, korporacija i naprednih sistema. Lako se može probuditi revolt i bunt posebno izazvani nekom nepravdom na ličnom nivou ili u kolektivnim zbivanjima. Prisutno je veliko nezadovoljstvo kako u ličnim odnosima, tako i u izvesnoj oblasti života – kaže Jasmina Mitrović.

Želite promene ali imate utisak da vas okolnosti ne podržavaju i usporavaju. Emocije su prenaglašene i vode u preterivanje. Konflikti i sukobi su veoma izvesni, pa je najbolje kanalisati višak negativne energije kroz vežbe posebno vežbe nogu – objašnjava astrološkinja.

ASTROLOGIJA NUDI ODGOVORE: Kakva bi nam osoba odgovarala prema horoskopskom znaku!

– Od ovog dana nemojte previše očekivati jer će doneti više razočarenja. Ukoliko budete otvoreni za preokrete i stres koji ovaj dan nudi, imaćete najviše koristi od fleksibilnosti. Uran kreće retrogradno pa su promene koje želite da imate usmerene na unutra. Potrebno je prvo u sebi se podesiti za promene koje želite da se dogode spolja – kaže Mitrovićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter