Izvor: Novosti.magazin
01.02.2024 u 02:30
0

PRED NAMA JE MESEC LJUBAVI: Ova tri horoskopska znaka očekuje SUDBONOSNI SUSRET

Proverite da li ste među njima.

Za određene znake horoskopa ovaj mesec donosi mogućnost da upoznaju svoju srodnu dušu.

Lav

Februar 2024. donosi značajne promene za Lavove u njihovom ljubavnom životu. Prema astrološkim prognozama, Lavovi će tokom ovog meseca imati priliku da pronađu pravu ljubav. Za one koji su već u vezi, to može značiti dublje povezivanje sa svojim partnerom ili čak donošenje važnih odluka o zajedničkoj budućnosti.

Za samce Lavove februar donosi mogućnost da upoznaju nekoga ko će im potpuno promeniti život, piše luftika.rs.

Rak

U februaru Rakovi će imati priliku da dožive veliku ljubavnu avanturu. Prema horoskopu, očekuju ih uzbuđenja i romantični trenuci sa osobom koja će ih potpuno osvojiti. Za one koji već imaju partnera, ovaj mesec može doneti obnovu strasti i dublju emotivnu vezu. Rakovi će biti posebno otvoreni za iskazivanje ljubavi. Ovo će biti period u kom će biti emotivno ispunjeni.

Vodolija

Vodolije će u februaru biti sklonije otvaranju ljubavi. Prema astrološkim prognozama, ovaj znak će imati priliku da ostvari dublju emotivnu vezu sa nekim koga već poznaju ili sa novom osobom koja će ući u njihov život. Vodolijama koje su već u vezi ovaj mesec može doneti razmenu nežnosti i dublje razumevanje sa partnerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter