Izvor: HappyBSC
26.10.2020 u 22:16
0

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR : Saznajte ko ima probleme u vezi i braku, a kome se smeši NOVA LJUBAV

Horoskop za November

Vidarica Bela za Happy BSC predviđa šta očekuje svaki horoskopski znak za novembru u ljubavi i emocijama. 

Ovan

Zauzeti ovnovi imace povoljan period sa voljenom osobom vaša veza ce se učvratiti i postati jos stabilnija. Slobodnim osobama uslediće strastveno zaljubljivanje u mlađu osobu.

Blizanci

Zauzeti blizanci ce imati manji nesporazum sa partnerom. Partner vas izvesno vreme očekuje da konačno obratite pažnju na njega. Predahnite malo i opustite se jer niste svesni kakve trenutke gubite.

Rak

Lepi trenuci sa partnerom,vas  odnos se popravlja, očekuje vas lep provod. Slobodne rakove ocekuju nova poznanatva.

Bik

Slobodni bikovi mogu ostvariti vezu sa osobom sa kojom rade.A zauzeti da ce imati lepe i prijatne trenutke sa partnerom.

Lav

Očekuje vas veza sa osobom koja vam se dopada vec duze vreme, preuzmite inicijativu.A zauzeti lavovi imaju stabilan odnos pun poverenja i međusobnog poštovanja.

Devica

Odličan je period za ljubav.Posvetite partneru vise vremena. Slobodnim devicama moguća ljubav na koju se dugo ceka.

Vaga

Moguć je ulazak u ozbiljniju ljubavnu vezu koja obećava i nesto više. Zauzete vage imaju odlican period za uživanje sa partnerom.

Škorpija

Ulazak u period uzajamnog poštovanja i poverenja kao i velike tolerancije. Partneri jedno drugom otkrivaju skrivene tajne .

Strelac

Partnerski odnos stabilan, konacno ste izašli iz perioda nerazumevanja. Ulazite u jedan period u kome ćete biti opsednuti planiranjima. Slobodni strelčevi će i dalje ostati slobodni jer to je ono što im trenutno najviše prija.

Jarac

Predstoji vam povoljan period, napokon možete da se opustite, jer ćete ispraviti nesuglasice koje ste imali sa partnerom. Slobodnim jarcevima desice se ljubav na koju i ne racunaju.

Vodolija

Zauzete vodolije imace potrebu da provode vreme bez partnera jer cu im tako nalagati okolnosti.A slobodne vodolije nek ocekuju ljubav koja je na pomolu.

Ribe

Neko novo prijateljstvo bi lako moglo da se pretvori u ljubav. Za sve one koji su u vezi ili braku predstoji jedan povoljan period.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter