Izvor:
04.06.2017 u 03:00
0

ZAPISANO U ZVEZDAMA: Evo šta je glavni uzrok NESREĆE svakog horoskopskog znaka!

Koliko puta ste imali osećaj da zaista nemate sreće ili ste se pitali – Zašto baš meni da se desi? Možda nije do vas, možda je to sve posledica položaja zvezda ili horoskopskog znaka kojem pripadate.

Blizanci su najsrećniji jer uvek pozitivno i optimistično gledaju na budućnost. Možda vam se čini da su oni uvek na pravom mestu i u pravo vreme. Ipak, svi horoskopski znaci, pa i blizanci, imaju osobinu, koja ih čini nesrećnim.

Ovo je priroda nesreće, koja pogađa svaki znak.

Ovan (21. mart do 19. aprila)

Prerarno se skrasio. Pravite veliku grešku, jer život je mnogo veći i duži nego što mislite.

Bik (20. aprila do 21. maja)

Nekontrolisan um. Vaša nemogućnost da držite stvari pod kontrolom vodi vas u propast.

Blizanci (22. maja do 21. juna)

Moli ljude. Vaš fokus na ono što drugi misle o vama nikad vam neće dozvoliti da se skoncentrišete na sebe i volite samo sebe.

Rak (21. juna do 22. jula)

Previše se obavezujete. Dajete toliko sebe u nešto i zaboravljate na sebe. Važno je da shvativši da su pomaganje drugima i prelazak preko zadovoljstva su dva različita pitanja.

Lav (23. jula do 22. avgusta)

Onaj koji je zarobljen u prošlosti. Ne možete da se oslobidite loših ljudi i navika. Ključ sreće ne može da bude nešto što nema smisla.

Devica (23. avgusta do 22. septembra)

Zatvoreni u boci. Sve emocije držite kao da se konzervirani. Pustite ih da izađu iz flaše i postanite otvoreniji prema životu.

Vaga (23. septembar do 22. oktobra)

Traži prihvatanje. Kada prestanete da traži prihvatanje od celog sveta za ono što ste vi ili niste, stvari će biti jednostavnije.

Škorpija (23. oktobra do 22. novembra)

Nesigurni. Svi imaju neku nesigurnost i manu, ali to nije razlog da se stalno brinu da li će nešto ispati kako treba. Ne mora uvek sve da bude savršeno. Isto je i u ljubavi.

Strelac (23. novembra do 21. decembra)

Živi u laži. Živite u laži da biste ljude u okruženju učini srećnim. Ako vi niste srećni, a trudite se druge da uveseljavate, onda je to samo jedan u nizu vaših nesupeha.

Jarac (22. decembar do 20. januara)

Zanesenjak. To ponekad možda nije loša stvar, ali ignorisanje starnosti jeste. U životu je najvažnije da znate kada treba nešto da počnete, a kad da stanete.

Vodolija (21. januara do 18. februara)

Ima odgovor na sve. Vi niste odgovorni za sve i za svakoga, budite odgovorni prema sebi i svojoj savesti. Ne postoji ništa što govori više od nekog postupka, zato neka vaši postupci govore umesto vas.

Ribe (19. februar do 20. marta)

Uvek želi više. Uvek želite više i sve prilagođavate toj činjenici, što vas dovodi do bola.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter/LbciLebanon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter