Izvor: Telegraf
23.11.2023 u 17:22
0

NOVOST NA WHATSAPP-U: Prijavite se bez SMS-a, evo kako

Ovo je posebno korisno za one koji se često nalaze u situacijama bez mobilnog signala ili za one koji koriste više uređaja.

WhatsApp, u vlasništvu kompanije Meta, unapredio je svoj sistem autentifikacije uvodeći mogućnost verifikacije putem email adrese. Ova funkcionalnost, predstavljena u najnovijem ažuriranju aplikacije za iOS korisnike, pruža alternativni način autentifikacije korisnika, posebno koristan u situacijama kada pristup tradicionalnim SMS porukama nije moguć.

Do sada, WhatsApp je zahtevao autentifikaciju naloga putem SMS-a, što je bilo ograničavajuće za korisnike bez stabilnog mobilnog signala ili onih koji su imali pristup samo Wi-Fi mreži. Sa novom funkcijom, korisnici mogu da se prijave na svoj nalog koristeći kod koji je poslat na njihovu email adresu.

WhatsApp dobija Meta AI pomoćnika: Uskoro stiže i na Messenger i Instagram

Da biste aktivirali ovu funkciju, potrebno je da ažurirate WhatsApp na najnoviju verziju, zatim pristupite opciji Email Adresa unutar sekcije Postavke > Nalog. Nakon unosa i potvrde email adrese, korisnici će primati kodove za autentifikaciju direktno na svoju email adresu, što omogućava pristup nalogu bez potrebe za SMS verifikacijom.

Ovo je posebno dobro za korisnike koji se često nalaze u situacijama bez mobilnog signala ili za one koji koriste više uređaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter