Izvor: Telegraf
09.07.2021 u 14:42
0

SKANDAL NA MIKONOSU! Srpski turisti besni! Cev ispušta fekalije u direktno u more!

Za plažu Platis Gialos kažu da je jedna od najlepših na elitnom ostrvu

VAŽNO:

LANČANI SUDAR NA DUŠANOVCU izazvao kolaps u saobraćaju

NA DNU KOFERA 166.000 NEPRIJAVLJENIH EVRA: Carinici na Gradini sprečili pokušaj krijumčarenja

VULIN APELUJE: Vodite računa o deci na rekama i bazenima

ZATRESLA SE AMERIKA: Jak zemljotres pogodio Kaliforniju, osetio se i u San Francisku

POBEDOM U LEGENDU: Ako osvoji 20 grend slem titula Djoković je blizu rušenja rekorda Roda Lejvera

Plaže su do sada bile puste, usled epidemije korona virusa, međutim oni koji su se sada našli na njima, ne mogu da se kupaju. Turisti, među kojima su i Srbi već dva dana besni su zbog nemogućnosti da uživaju na odmoru.

Naime, kako saznajemo na jednoj od luksuznih plaža na Mikonosu, turisti već drugi dan ne mogu da uživaju u moru, jer su se u vodu izlile fekalije, a jedan naš sugrađanim zabeležio je sve mobilnim telefonom.

Na video snimku, jasno se vidi cev koja ispušta fekalije direktno u more, a kako ljudi tvrde, neprijatan miris širi se plažom.

Kako je  ispričao D. Z., naš sugrađanin koji trenutno boravi u Grčkoj, obalska straža zabranila je kupanje u moru, međutim i pored nemogućnosti da uživaju u letovanju, svi oni koji su se našli na plaži uredno plaćaju ležaljku po ceni od 15 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter