Izvor: HappyBSC
13.02.2022 u 13:59
0

KONCERT POVODOM DANA DRŽAVNOSTI: Ansambl „Stanislav Binički“ u Kolarčevoj zadužbini

Ministarstvo odbrane Vlade Republike Srbije saopštilo je da će umetnički ansambl tog ministarstva „Stanislav Binički” nastupiti sutra, sa početkom u 20 časova, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, na koncertu povodom Dana državnosti Republike Srbije.

Na koncertu popularne i tradicionalne muzike, simfonijskim orkestrom i Mešovitim horom Umetničkog ansambla „Stanislav Binički” dirigovaće Katarina Božić i major Igor Mitrović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Program koncerta obuhvatiće šarenoliki kolaž domaćih muzičkih numera za sve generacije, pa će publika imati priliku da uživa u melodijama kao što su „Pozdrav Beogradu” i „Praznik trubača”, čuvenoj koračnici „Miloš Veliki” i Gardijskom maršu, ali i hitovima poput „Ovo je zemlja za nas”, „Zlatni dan”, „Devojko mala”, „Buđenje ranog proleća”, „Prijatelji zauvek” i drugim.

 

Koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” je poklon Beograđanima i gostima Beograda povodom Dana državnosti i besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter