Izvor: alo.rs
22.09.2023 u 16:38
0

Malena lavica nađena kod Subotice DOBILA IME, a njeno stanje otkriva u kakvom je PAKLU ŽIVELA (VIDEO)

- Na osnovu analize krvi, utvrđeno je da ženka lava ima upalu digestivnog trakta, a zatim je određena i terapiju. Problem je i atrofija mišića zadnjih nogu što ukazuje da osim što nije adekvatno hranjena, da nije imala ni uslove da se dovoljno kreće – kažu u Zoološkom vrtu na Paliću.

Podsetimo, ženka lavića pronađena juče na putu Čantavirskom putu kod Subotice, iznemogla i uplašena. Još nije poznato kako je tu dospela. Čim je pronađena, odmah je zbrinuta i noć provela u Zoološkom vrtu na Paliću.

Lavicu su danas i „krstili“, dobila je i ime – Kikica.

POGORŠANJE VREMENA SVE BLIŽE: Otkrivamo dokle je stigao hladni front i kada stiže kod nas

Kako dodaju, dobila je infuziju, grejana je, dok su je danas već učili šta je meso.

@anteostrogonac0

♬ original sound – ante

– Ali nažalost, mladunče staro svega nekoliko meseci, nije prepoznalo šta je meso, niti je ikada osetila ukus mesa i zato je sada uče na njenu prirodnu hranu“, kažu u Zoološkom vrtu na Paliću.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter