Izvor: Alo.rs
04.01.2024 u 09:21
0

PROROK PROPASTI: Nostradamusovo stravično proročanstvo za 2024. godinu već se ostvarilo

I s početkom 2024. brojni stručnjaci tvrde kako se još jedno Nostradamusovo predviđanje ostvarilo. Veruju kako je ranije predvideo zemljotres u Japanu koji je sa magnitudom 7,5 po Rihteru uzdrmao ostrvo za Novu godinu, ali i cunami koji će uslediti.

CRNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA: Prirodne katastrofe, velika glad i svrgavanje jednog kralja

Prorok propasti. Tako su Nostradamusa prozvali nakon što je u svojoj knjizi „Les Propheties“ navodno predvideo neke ključne trenutke u istorji čovečanstva kao što je 9/11, uspon Adolfa Hitlera, veliki požar u Londonu i druge katastrofe.

I s početkom 2024. brojni stručnjaci tvrde kako se još jedno njegovo predviđanje ostvarilo. Veruju kako je ranije predvidio zemljotres u Japanu koji je sa magnitudom 7,5 po Rihteru uzdrmao ostrvo za Novu godinu, ali i cunami koji će uslediti.

– Suva zemlja biće ogoljena, a uz to će kasnije biti i velikih poplava – stihovi su francuskog lekara.

Nostradamusovo predviđanje zemljotresa nije bio jedini vesnik tog nemilog događaja. Prošlog leta ronioci su kod Tajvana pronašli povređenu ribu pojasovku koja na površinu izlazi samo uoči velikih podrhtavanja te se veruje kako je i ona time najavila zemljotres.

Što je još predvidio Nostradamus za 2024?

Britanski „Daily Star“ je prošle godine objavio popis njegovih navodnih proročanstava posvećenih 2024. godini.

– Opasni talas donosi veliku glad – napisao je Francuz.

Neki ovo proročanstvo tumače kao dolazak neke bolesti koja će uništiti useve, drugi smatraju da je opasni talas upravo cunami.

Stiže novi papa

Govorio je o „crvenom suparniku“, a većina je u tome prepoznala Kinu, dok je „veliki okean“ upravo Indijski. Prema ovom proročanstvu, deo njegovim poklonika smatra da nam sledi novui veliki rat.

– Kralja sa ostrva proteraće sila. Zameniće ga onaj koji nema oznaku kralja – predvidio je Nostradamus za 2024. godinu.

Mnogi su ovo proročanstvo povezali sa kraljem Čarlsom.

– Kralj bi zaista mogao da odstupi zbog napada na njega i suprugu Kamilu – naveo je za „Daily Star“ autor knjige „Nostradamusova proročanstva“ Mario Reading.

Nostradamus je za ovu godinu predvideo i dolazak novog pape, kao i brojne druge prirodne katastrofe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter