Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
16.12.2023 u 18:43
0

NOVČANICE LETELE NA SVE STRANE! Lopovi razneli bankomat usred noći (FOTO)

Više od 10.000 evra odletelo je u vazduh nakon što su nepoznati počinioci razneli bankomat usred noći u mirnom nemačkom gradu.

Još uvek nije poznato koliko su novca lopovi uspeli da ukradu pre nego što su pobegli sa lica mesta, ali kada je policija stigla u centar Harsefelda, naišli su na potpuni haos.

Novčanice su još ležale na zemlji, a uništena je i zgrada filijale Dojče banke koju su napali počinioci.

Malo pre tri sata ujutru, stanovnici Harsefelda su pozvali vatrogasce i policiju i prijavili glasan prasak u zgradi Dojče banke.

Ali na licu mesta, jedinice ispred zgrade banke susrele su se samo sa manjim požarom, koji je brzo ugašen, ali su se susreli sa drugim problemom.

Vatrogasna brigada Harsefelda

 

Naime, nepoznati ljudi su razneli bankomat u prostoriji zgrade, a ostaci bankomata, razbijeno staklo i veća količina gotovine odleteli su na ulicu. Od siline eksplozije potpuno je uništen i drugi aparat u zgradi.

Počinioci su pobegli sa lica mesta pre dolaska nadležnih, a policija još uvek ne zna koliko je njih učestvovalo u napadu i koliko novca su odneli sa sobom.

ČUDO U TENESIJU: Tornado odneo bebu, roditelji je pronašli u krošnji drveta ŽIVU!

Policija je sa ulice i susednih imanja uspela da prikupi i obezbedi nekoliko hiljada evra i odmah je krenula u potragu za odbeglim kriminalcima.

Vatrogasna brigada Harsefelda

 

Za sada počinioci nisu pronađeni.

Eksplozija je na objektu pričinila veliku materijalnu štetu koju nadležni procenjuju na preko 100.000 evra. U incidentu, srećom, niko nije povređen.

Policija trenutno traga za dodatnim svedocima koji se još nisu javili i koji bi mogli da daju dodatne informacije o sumnjivim vozilima ili osobama koje bi mogle biti povezane sa zločinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter