Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
19.12.2023 u 11:55
0

OTKRIJTE KOJI STE PRAZNIČNI TIP LIČNOSTI: Da li ste mrzovoljni, uzbuđeni, velikodušni ili pod stresom?

Istraživanje koje je sprovela britanska kompanija "Green Chef" proučavala je navike i emocije 2000 odraslih osoba za Božić i Novu godinu, sa ciljem da otkrije praznične tipove ličnosti.

Istraživanje je pokazalo da šestina (15%) ljudi priznaje da ima tendenciju da brine o tome hoće li ugoditi svima oko Božića, dok je 6% Britanaca priznalo da sebe vidi kao nekoga kome nedostaje praznični duh.

A psiholog i stručnjak za govor tela Džudi Džejms je izdvojila 7 tipova prazničnih ličnosti.

Velikodušni tip

Ova osoba želi da časti sve oko sebe, a posebno na sam veliki dan. Cilj mu je da razmazi sve koji su oko njega poklonima, hranom, pićem i pažnjom.

Pixabay

Onaj koji stalno brblja

Ova osoba jednostavno ne može da prestane da priča. Može da bude naporna, ali i zabavna. Podržava atmosferu smeha i dobre vibracije.

Diplomata

Oni su ti koji očajnički žele da održe mir u svakom trenutku. Razmišljaju unapred o svim mogućim aspektima i scenarijima, kojih na prazničnim druženjima može biti mnogo. Onaj koji je stalno pod stresom

Dok neki od nas vole opuštajuće praznike, drugi su odlučni da ih učine savršenim.

To znači da se stalno nalaze pred velikim ciljevima, imaju preterana očekivanja od svega. Kupuju previše hrane i pića i odlučni su da zabava bude najbolja ikad.

Mrzovoljni

Uvek postoji jedan rođak koji se ponaša kao da ne želi da bude na prazničnoj proslavi.

Samo gunđa i pravi se da je taj dan nešto potpuno neprirodno i nepoželjno. Teško je sedeti pored njega, a kamoli družiti se s njim. Namršten je pa ga je lako prepoznati.

Izbirljivi

I izbirljivi su teški za praznike. Oni često čine izbor hrane još složenijim zbog svojih nemogućih zahteva. Zahtevni su i kada su druge stvari u pitanju, izbirljivi su i nezadovoljni i mnogo toga im smeta.

KRENITE NA PUT KROZ SVET KAFE: Evo šta šoljica vašeg omiljenog napitka otkriva o vama

Uzbuđenje na vrhuncu

Pripreme pre Božića i Nove godine važne su isto koliko i sam praznik. Zbog toga je ovaj tip ličnosti uvek u stanju uzbuđenja u vreme praznika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter