Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
25.11.2023 u 18:38
0

ŠTEDI KUĆNI BUDŽET ZA SVE PARE: Sprečava da hladnoća ulazi ispod vrata i prozora

Možete potrošiti dosta struje kako biste ga zagrejali, ali vaš novac odlazi bespovratno ako kroz prazan prostor ispod prozora i vrata prolazi hladnoća.

Zbog hladnijeg vremena i sve većih računa za energiju, najvažnije je osmisliti kako svoju dom održati toplim zimi.

Možete potrošiti dosta struje kako biste ga zagrejali, ali vaš novac odlazi bespovratno ako kroz prazan prostor ispod prozora i vrata prolazi hladnoća. Ali postoji jeftino rešenje koje će pomoći da sačuvate toplotu u svom domu.

Ova praktična stvar je vrlo popularna i mnogi je već imaju u svom domu.

U pitanju je „cev“ od stiropora koju možete kupiti po vrlo pristupačnim cenama u bolje snabdevenim prodavnicama alata. Rezultat koji se postiže korišćenjem potpuno će vas oduševiti. To je zapravo jedan od najboljih načina da sačuvate toplotu i vodite brigu o računima za struju.

ISKORISTITE MOĆ KRISTALA: Privlače novac i ljubav, ako ga nosite sa sobom krenuće vam na svim poljima

Ova „cev“ je isečena u sredini i dovoljno je da je samo stavite ispod svojih prozora i vrata. Hladnoća više neće ulaziti u vaš dom. Raširite razrez i navucite na donju stranu svih prozora i vrata. Elastični stiropor će se prilagoditi svim oblicima, a vaš dom će zadržati toplotu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter