Izvor:
09.03.2024 u 08:11
0

TA DIVNA STVORENJA: Ove životinje pokazuju šta je PRAVA LJUBAV! Ovaj snimak će vam ISTOPITI SRCE (VIDEO)

Ljubav nije rezervisana samo za ljude.

Ljubav je vekovima opčinjavala čovečanstvo – ljubav prema partnerima, porodici, prijateljima, pa čak i prema ljubimcima iz životinjskog sveta. Ali da li su i same životinje sposobne da osećaju ljubav? Brojni naučni dokazi i dirljive priče iz prirode govore da jesu.

Ljubav životinja nije identična ljudskoj ljubavi, ali one svakako ispoljavaju snažne emocionalne veze, što se može videti na ovom snimku.

Kome srce ne zaigra kad vidi kako se vole ove ptice, ili koliko ljubavi treba ovom malom tigru?

Ljubav je univerzalna emocija koja se može pronaći u svim uglovima prirode. Ova sposobnost za povezivanje i formiranje odnosa je ono što čini životinje tako fascinantnim i što nam pomaže da se s njima povežemo na dubljem nivou.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter