Izvor: najžena
18.08.2023 u 10:24
0

UVEK DIKTIRA TRENDOVE: Dženifer Lopez pokazala kakva će boja noktiju biti u trendu ove jeseni

Puderasti tonovi i kolibriji na noktima: Manikir Džej Lo koji će se nositi cele jeseni

Ako tražite modnu inspiraciju za svoje nokte, Dženifer Lopez gotovo svakog puta ima inovativnu ideju kako da manikir izgleda sjajno svakih nedelju dana Dženifer Lopez ima novi ultratrendi manikir na svojim rukama.

KAKVA ČAST ZA INDIJANU DŽONSA: Zmija nazvana po Harisonu Fordu (VIDEO)

Njeni nokti su već godinama nosili neke od neverovatnih dezena i motiva, a njen verni profesionalni manikirist Tom Bečik uvek ima dobru i inovativnu ideju za svoju „muzu noktiju“, kako je naziva.

Kod Toma Bačika defiluju često poznate devojke, među njima, pored Džej Lo, i Selena Gomez, Margo Robi i Nikola Pelc Bekam, pa ne čudi što važi za  jednog od najpopularnijih umetnika u svetu poznatih. Konkretno, kada je reč o Džej Lo, ona zaista važi za jednu od slavnih žena o čijem manikiru se uvek piše i koji je uvek hit na Instagramu, a Tom vredno deli na mrežama svako svoje umetničko delo na njenim noktima.

Bilo da su u pitanju mlečni ili vanila nokti, gotik dizajn i tako dalje, svaki njen manikir je priča za sebe. Tom se ovog puta prisetio jednog od svojih omiljenih radova na Dženiferinim noktima, koji kao glavni detalj ima motiv ptica!

Ako ste pak pomislili da su u pitanju neki motivi džungle, tropski dezen i šarene boje, to nije slučaj.

Kako se rade ovi nokti?

Nokti su oblikovani u kratki bademasti oblik (bez njenih uobičajenih noktiju  s dužim vrhom)
Naneo je bebiroze bazu
Fiksirao je puderroze podlogu i naslikao tankim potezima bele boje slike cveća i kolibrije

Ovo je fantastičan manikir za kraj leta i početak jeseni, može da se kombinuje s raznom odećom, a neutralne boje čine da bude apsolutno svestran. Utisku pomaže i Dženiferin prsten s masivnim zelenim draguljem!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter