21°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen/Bryan Adams

Izvor: tanjug

Brajan Adams dva puta pozitivan na kovid- 19 za mesec dana

Poznati kanadski muzičar Brajan Adams otkrio je da je pozitivan na kovid-19, drugi put za mesec dana, a američki epidemiolog Entoni Fauči navodi da je moguće da se kod njega virus zadržao u organizmu.

Adams je doputovao u četvrtak u Milano da bi predstavio kalendar Pireli za 2022. koji je fotografisao, gde je testiran po dolasku na milanski aerodrom Malpensa. 

Kanadski rok pevač je otkrio da je pozitivan na korona virus u objavi na Instagramu koja je uključivala njegovu fotografiju u sobi nakon što je testiran, a zatim kako sedi u kolima hitne pomoći, koja su ga odvezla na pouzdaniji PCR test.

U oktobru, Adams je morao da odustane od nastupa na svečanosti povodom uvođenja u Kuću slavnih rokenrola, nakon što je utvrđeno da je pozitivan na korona virus.

Njegov portparol je tada rekao da je Adams "potpuno vakcinisan i da uopšte nema simptome".

Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči je u petak za medije izjavio da, iako ne želi da spekuliše o Adamsovom slučaju, „može biti da on i dalje ima virus u sebi i da je zbog toga bio pozitivan pošto se njegov organizam nije oslobodio virusa."

-Utvrdili smo da kada se ljudi sa oslabljenim imunitetom zaraze, može da se desi da im se virus zadrži- rekao je Fauči.

On je napomenuo da ne zna ništa o zdravstvenom stanju poznatog muzičara, i da zaista nerado daje bilo kakav komentar o tome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar