Izvor: BSC HAPPY
14.07.2023 u 13:34
0

AVANTURE IZ SERIJE „BRAČNI TROUGAO“: Ljubio je samo lepotice, nijedna ga još nije smirila… RADNIM DANIMA OD 13.30!

Caner Cindoruk u seriji "Bračni trougao" igra jednu od glavnih uloga i jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, međutim privatni život krije samo za sebe.

Njegov profil na instagramu prati više od million ljudi, gde ovaj četrdesetogodišnjak deli trenutke iz svog života, što pogotovo raduje njegove brojne obožavateljice, koje s nestrpljenjem čekaju svaku novu objavu, a koje su ga i prozvale turskim Džordž Klunijem.

Turski je glumac, osim po televizijskim serijama, poznat i po svojim pozorišnim predstavama i igranim filmovima, a najveću mu je slavu donijela uloga Silahtara Mustafa-paše u televizijskoj seriji.

Iako je studirao poslovnu administraciju, Canera je uvijek privlačila gluma, a od mladih je dana organizovao i režirao sopstvene predstave. Čini se da je to nasledno, jer je njegov ujak Erdal Cindoruk poznati pozorišni glumac, a otac Zafer Doruk je pisac kratkih priča i dvostruki dobitnik nagrade Orhan Kemal Story.

-Kad sam bio dete, imali smo finansijskih problema, ali moje detinjstvo bilo je puno nade i radosti. Uvek smo imali poseban odnos prema umetnosti. Moj ujak Erdal Cindoruk bio je glumac i on me je uveo u pozorušte, a moj otac je pisac – iizjavio je Caner u jednom od intervjua.

Najnovija dešavanja u vezi sa vašom omiljenom serijom koja će vas opčiniti možete pratiti na našoj Fejsbuk grupi Bračni trougao Happy tv serija i Instagram stranici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter