Izvor: Happy BSC Portal
10.01.2024 u 21:17
2

NE PROPUSTITE NOVU UZBUDLJIVU EPIZODU: Serija „Ženskaroš“ samo na Happy TV

U seriji je izopačeni bogataš, a u stvarnosti je 25-godišnjak koji je zahvaljujući seriji "Ženskaroš” postao jedan od najpoželjnijih Turaka.

Turska serija „Ženskaroš“ možete pratiti radnim danima na kanalu HAPPYTV, a pravi je hit. Pored intrigantne radnje koja se vrti oko moćne istanbulske porodice, veliku pažnju privukli su i glumci. Glavnog lika Ferita igra mladi Mert Ramazan Demir, koji mami uzdahe žena širom sveta.

U narednih nekoliko minuta predstavićemo vam intervju sa markantnim glumcem koji je otkrio kako ga je uloga Ferita promenila i da li je očekivao da će popularnost serije dostići tolike razmere.

U seriji je izopačeni bogataš, a u stvarnosti je 25-godišnjak koji je zahvaljujući seriji „Ženskaroš” postao jedan od najpoželjnijih Turaka. Sportski je tip, voli boks, fudbal i košarku, a zbog uloge Ferita je, priznaje, počeo da se menja.
– Ovo je tako čudno. Posle 6 dana igranja ove uloge i mnogo sati, svi me pitaju da li su Ferit i Mert ista osoba. Ali naprotiv, pre nego što je ovaj projekat počeo, bio sam potpuno drugačiji čovek. Ali kada sam počeo da igram ulogu Ferita, polako sam postao on tokom procesa. Ponašam se kao Ferit u svakodnevnom životu. Menjam se u zavisnosti od Feritovog raspoloženja. Ponekad, ako je to scena sa razmaženom Feritom tog dana, postanem razmaženo dete. Ako će da se naljuti ili da viče na nekoga, ja ću ostatak dana provesti ljut – kaže Mert.

Njegovo raspoloženje sada zavisi od zavodnika Ferita, sina bogate porodice koji nastoji da izgradi život po svom ukusu. Iako nije zavidan lik, Ferit je osvojila srca žena širom sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NE PROPUSTITE NOVU UZBUDLJIVU EPIZODU: Serija „Ženskaroš“ samo na Happy TV”

  1. SERIJA JE ZANIMLJIVA, TESKA, SA NESTRLJENJEM SE CEKA SLEDECA EPIZODA.
    U POCETKU JE BILO I DUHOVITIH DETALJA.
    VREME PRIKAZIVANJA UVECE KASNO!!!
    DANJU REPRIZA KO MOZE, TERMIN OK.
    MOJ FAVORIT GLUMAC KOJI IGRA CAZIMA.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter