Izvor: Tanjug
19.05.2020 u 14:40
0

POČINJE! Ko je kraljica štikli?

Novo takmičenje u lepoti, pod nazivom „Kraljica štikli univerzuma“, biće održano na društvenim mrežama na internetu, sa zvaničnim početkom od 14. juna ove godine, najavili su organizatori.

Ograničenja za takmičare u smislu pola, državljanstva ili porekla u bilo kom smislu ne postoje, a jedino što je potrebno je da oni budu stariji od 14 godina i voljni da učestvuju. Snimke na kojima se mogu videti na štiklama kandidati moraju dostaviti u formatu koji se može objaviti na „jutjubu“, a sve potrebne informacije biće im dostupne 31. maja, navodi se u saopštenju organizatora.

Osim titule „kraljice štikli univerzuma“, divljenja publike i poklona koje će, kao iznenađenje, uručiti sponzori, druge nagrade za pobednika nisu predviđene, stoji takođe u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter