Izvor: telegraf
25.09.2021 u 13:28
0

ULJE SEMENKI GROŽĐA SMIRUJE UPALE I SMANJUJE BORE: Evo kako da ga najbolje koristite!

Zbog antioksidanata koje sadrži, ovo ulje sprečava prerano starenje ćelija kože, organa, kao i tkiva i ćelija.

Skoro svakog dana na internetu se pojavljuju proizvodi iz sveta lepote koje nude „eliksire mladosti“. Nažalost, u većini slučajeva radi se o marketinškom triku ili proizvodu koji već postoji.

PROČITAJTE JOŠIskoristite kafu na pravi način: Napravite savršenu masku za lice!

I pored toga, većina žena žudi da proba novi kozmetički proizvod, zanemarujući činjenicu da najbolje uvek dolazi iz prirode. Jedan od takvih sastojaka je i ulje semenki grožđa, koji je pravi melem za lice.

PROČITAJTE JOŠEVO KAKO MOŽETE DA OTKRIJETE UZROK PODOČNJAKA I USPEŠNO IH OTKLONITE:Tamni kolutovi ispod očiju često mogu ukazivati i na zdravstveni problem!

Ovo ulje odlično se pokazalo u borbi protiv mitisera, bubuljica i bora. Poseduje antiinflamatorna svojstva, vlaži, hrani i omekšava kožu lica i tela, ne iritira i ne zapušava pore. Zahvaljujući visokom sadržaju antioksidanata, ulje semenki grožđa stimuliše proizvodnju kolagena koji je poznat kao saveznik lepe i zategnute kože.

Sve što treba da uradite je da naučite kako da ga koristite.

Piling lica sa uljem semenki grožđa

Pomešajte kašiku maka sa dve kašike ulja od semenki grožđa. Smesu nanesite na lice i blagim, kružnim pokretima masirajte nekoliko minuta, zatim isperite mlakom vodom. Primetićete da će koža biti meka i hidrirana, čak i ako posle toga ne nanesete kremu.

PROČITAJTE JOŠBEZ OVOG KOMADA JESEN JE NEZAMISLIVA

Ovo ulje se može pronaći u prehrambenim prodavnicama i namenjeno je za ishranu, stoga se može koristiti za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter