Izvor: Kurir
20.02.2024 u 16:24
0

ALKARAZ PROGOVORIO O SVOJIM NEDOSTACIMA: Španac samokritičan, evo koju stvar ne ume da kontroliše!

Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je da mora da radi na tome da bolje kontroliše svoje "živce" u teškim momentima ako želi da osvoji titulu na turniru u Rio de Žaneiru.

-Ima mnogo stvari koje treba poboljšati u poređenju sa Buenos Ajresom“, rekao je Alkaras koji je u subotu izgubio u polufinalu turnira u Buenos Ajresu od Čileanca Nikolasa Đarija.

Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

-Odlično udaram loptu, mislim da sam u dobroj formi, ali moram da naučim da igram u određenim situacijama bolje nego u Buenos Ajresu. Na primer, na brejk poenima, u određenim momentima kada sam na ivici, moram da budem bolji. To je najvažnija stvar koju moram da poboljšam ako želim da ostvarim dobar rezultat ovde u Riju- dodao je drugi teniser sveta.

On je naveo da sledi uzbudljiva godina i ponovio da bi više voleo da osvoji zlato na Olimpijskim igrama u Parizu nego Rolan Garos.

ŠOK! PREMINUO LEGENDARNI FUDBALER: Hitno prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa

-Ima još nekoliko meseci do Olimpijskih igara i u tom periodu su neki veoma važni turniri. Očigledno je da su Igre veliki cilj, veoma poseban, ali želim da osvojim i titulu na masters turniru, grend slemove i zato moram da ostanem fokusiran na predstojeće turnire- rekao je Alkaras.

Alkaras će takmičenje na turniru u Rio de Žaneiru početi duelom protiv Brazilca Tijaga Monteira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter