Izvor: Sportal
09.10.2023 u 21:38
0

BAHAR PODELIO POTRESAN SNIMAK: Svet mora da zna koju katastrofu trpimo (VIDEO)

Čitav svet iz minuta u minut prati dešavanja i vesti iz Izraela, nakon što je u toj zemlji proglašeno ratno stanje otkako je palestinska grupa Hamas iz Gaze izvela raketni napad i upala u zemlju. Tako se snimci jezivih scena konstantno dele po društvenim mrežama, a sada se oglasio i trener Crvene zvezde Barak Bahar.

Izraelski stručnjak je objavio video na kojem se vidi početak sukoba i napad Hamasa, uz emotivnu poruku.

ČESTITAO PUTINU ROĐENDAN: Srpski trener u Estoniji dobio otkaz zbog objave na Fejsbuku

Ovo je priča koja bi trebalo da bude ispričana. Svet mora da zna o katastrofi koju Izrael trpi – napisao je trener Crvene zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

Podsetimo da je Izrael na početku sukoba proglasio rat, a militantna grupa Hamas je preuzela odgovornost za napad. Poslednji podaci pokazuju da je više od 2.150 Izraelaca povređeno, dok je brojka u Pojasu Gaze nešto veća od 2.700 povređenih Palestinaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter