Izvor: sport
03.10.2023 u 11:01
0

BIĆEMO SVAKAKO ŠAMPIONI: U Zvezdi su sigurni u jednu stvar, a spremni su to i da pokažu

"Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to"

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marko Marin pričao je o aktuelnostima oko kluba, pre svega o Ligi šampiona i utakmici koju crveno-beli igraju u sredu protiv Jang Bojsa.

Osvrnuo se Marin i na trzavice koje su pogodile Zvezdu u poslednje vreme, gde smo videli nekoliko slabijih utakmica i dva poraza.

-Dosta smo promenili eklipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitretne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi- poručio je tehnički direktor i dotakao se odloženog večitog derbija:

– Nije bilo uopšte za igrati taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu.Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju- završio je Marin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter