Izvor: Alo.rs
03.10.2023 u 09:57
0

BOGDAN ŠOKIRAO „GROBARE“: Bogdanović otkrio gde bi voleo da završi karijeru

Bogdan Bogdanović je pre nekoliko godina govorio da će karijeru sigurno završiti u Partizanu, ali...

Kapiten Srbije zadovoljan je u Atlanti.

– Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere – rekao je Bogdan.

JOKIĆ NAPRAVIO ŠOU PRED KAMERAMA: NBA liga objavila HIT snimak srpskog košarkaša (VIDEO)

Bogdanović je istakao da je u odličnoj formi došao u Atlantu.

– Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki klinac pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvu i uvek volim da igram za Srbiju – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter