Izvor: Kurir
08.02.2024 u 04:35
0

BOMBA U ZVEZDI: Košarkaš Reala potpisao za crveno-bele!

Američki krilni centar Trej Tompkins novi je član Crvene zvezde Meridianbet, objavio je klub na svojim zvaničnim internet stranicama.

Bivši osvajač Evrolige potpisao je u sredu kratkoročni ugovor na mesec dana sa opcijom produženja. Razlog za ovakav potez jeste duža pauza uzrokovana povredom Amerikanca.

Trej Tompkins ima 33 godine, a visok je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Sezonu 2022/2023. proveo je kao igrač Zenita iz Sankt Peterburga.

Pre igranja u Rusiji, Tompkins je sa velikim uspehom igrao za Real Madrid od 2015. do 2022. godine. Sa Realom je upravo u Beogradu 2018. godine osvojio Evroligu, a uz to i četiri titule prvaka Španije, tri kupa Kralja i Interkontinentalni kup.

DOPING SKANDAL SE NASTAVLJA: Ruska klizačica na stubu srama!

Tompkins je studirao na univerzitetu Džordžija, a profesionalac je od 2011. godine. Dve godine proveo je kao igrač Los Anđeles Klipersa, nakon toga imao je odličnu sezonu za ekipu Nižnjeg Novgoroda.

Dolaskom u Crvenu zvezdu donosi ogromno iskustvo i kvalitet na poziciji „četiri“ koja je deficitarna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter