Izvor: B 92
14.03.2024 u 10:53
0

BORBA DA ZADRŽE JOKIĆA: Surovi Šek- „Hoćeš da me impresioniraš?

Šekil O'Nil osuo je paljbu po centru Minesota Timbervulvsa Rudiju Goberu.

Nekada najdominantniji centar lige smatra da je francuski košarkaš precenjen defanzivac.

Gober važi za jednog od najboljih defanzivaca u NBA, a tri puta je biran za odbrambenog igrača sezone.

„Nikad nisam mislio da je sjajan defanzivni igrač. Vidite, nema mnogo centara protiv kojih mora da igra odbranu. Što ne radi to sra*e protiv Jokića? On je visok 228 cm, naravno, ako polažeš pored njega izblokiraće te. Ali odbrana je za mene ako čuvaš tog momka (Jokića, prim. aut) i zaustaviš ga. Želiš da me impresioniraš? Zadrži Jokića ispod 15 poena. Sve to blokiranje slabije strane, to je kul. Ali to neće proći kod momaka kao što smo Jokić i ja“, rekao je O’Nil.

KINGSI POSTALI BAUK ZA LEJKERSE: Novi tripl-dabl Sabonisa

 

„Da imam 42 godine, ja bih zarađivao Goberov novac. Dvanaest poena i osam skokova? Mogu da ostvarim to sra*e odmah sad. Zarađuje 250 miliona dolara. Prosečno postiže 12 poena“, zaprepašćen je Šek.

„Nisam čuo da se neko plaši Lebrona“

Šek je dao svoj komentar i o debati da li je Lebron Džejms na nivou Kobija Brajanta i Majkla Džordana.

„Čuo sam igrače da kažu, uključujući i mene, da se plaše Majkla Džordana. Čuo sam igrače iz Mariove (Čalmers, prim. aut) generacije da se plaše Kobija. Ali nikad nisam čuo bilo kog igrača da kaže da se plaši Lebrona“, istakao je O’Nil.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter