Izvor: happybsc
13.02.2024 u 01:59
0

BRAVO ŠAMPIONE: Srbija ima predstavnika u finalu Evropskog prvenstva u RVANJU

Rvač reprezentacije Srbije Aleksandar Komarov plasirao se u finale Evropskog prvenstva u kategoriji do 87 kilograma, pošto je u polufinalu pobedio Islama Abasova iz Azerbejdžana.

Na putu do finala Komarov je pobedio Litvanca Martinasa Nemsevičijusa sa 7:0, zatim je bio bolji od Mađara Ištvana Takača, aktuelnog prvaka Evrope. U četvrtfinalu je savladao je i olimpijskog šampiona Žana Belenjuka iz Ukrajine sa 3:1.

HAMAD OTKRIO KAKO MU JE NOVAK PROMENIO ŽIVOT: Pozvao me da priđem i…“(VIDEO)

U borbi za zlato, koja je na programu u utorak, Komarov će u finalu za protivnika imati Turčina Alija Čengiza.

Od ostalih srpskih reprezentativaca na strunjaču su izlazili još Boris Petrušić i Ali Arsalan, ali nisu uspeli da uđu u borbu za medalje.

U kategoriji do 130 kilograma Petrušić je u osmini finala izgubio od Davida Ovaspiana iz Jermenije sa 5:0, dok je Arsalan poražen u kvalifikacijama od Norvežanina Huana Sebastijana Aka sa 8:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter