Izvor: HAPPYBSC
13.02.2024 u 00:57
0

HAMAD OTKRIO KAKO MU JE NOVAK PROMENIO ŽIVOT: Pozvao me da priđem i…“(VIDEO)

Hamad Međedović je najveća mlada nada srpskog tenisa i momak od koga se očekuju velike stvari.

Srpski teniser je zbog virusa morao da preskoči čak i turnir u Roterdamu (serija 500) na kom je dobio specijalnu pozivnicu, ali je sada otkrio nešto što do sada nije.

OVO SU NAJNOVIJI DETALJI OPERACIJE SLAVNOG KOŠARKAŠA! Paspalju urađena ablacija srca – evo šta je zapravo to!

 

„Reći ću, nije problem. Nešto što mi je Novak rekao pre nekih četiri, pet godina kad sam završavao juniorsku karijeru. Odradili smo trening i zvao me da mu priđem i rekao mi: Moraš da počneš da veruješ u svoje udarce i u svoj tenis. Ti imas igru da postaneš top igrač. Imaš igru, samo ne smeš nikada da sumnjaš u to. To mi je ostalo urezano i što pamtim – veruj u svoje udarce, veruj da to možeš. Kad to čuješ od Novaka Đokovića koji je najbolji teniser svih vremena, onda malo počneš da razmišljaš“, rekao je, između ostalog, Međedović

Međedović je u podkast govorio i o šansama Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu, koja je razlika između njega i Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, te koliko bi i on voleo da se nađe od 26. jula do 11. avgusta u prestonici Francuske.

&

„Ja sam imao sreću kada sam prelazio u profesionalne vode tada je postojao Novak tenis centar, imao sam puno sreće i sve uslove: Fizio i sve uslove. Bog me je pogledao, Novak je stvarno želeo da to zaživi i da uspe, ali očigledno da nije moglo. Koliko imamo igrača iz Srbije, a da nemamo nijednu akademiju. To je žalosno. Novak je želeo da to uradi, da to zaživi, ali nije moglo iz meni nepoznatih razloga. Mislim i to je baš skupo sve. Zimi moraš da potrošiš para za grejanje, koliko je to isplativo kod nas to je pitanje“, pričao je Međedović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter