Izvor: Sputnjik
03.04.2024 u 10:26
0

BRAVO! Topiću se predviđa najviša pozicija još od Miličića i 2003. godine!

Prema poslednjim predviđanjima koje je uradio „Ringer“, francuski talenat Zakari Risašer će biti izabran kao prvi pik na predstojećem NBA draftu, njegov sunarodnik Aleks Sar kao drugi, dok je Nikola Topić projektovan na jako visoko treće mesto.
Ljubitelji košarke u Srbiji sećaju se Darka Miličića i njegove druge pozicije na draftu 2003. godine.
Videćemo da li će Topić stići do fenomenalnog trećeg mesta i najvišeg plasmana srpskih igrača još od Darkovog uspeha.
Kevin O‘Konor, novinar sajta „Ringer“, koji je i radio ove projekcije, ističe da je ove godine konkurencija slabija nego prošle godine.
Situaciju slikovito opisao i najviše se to odnosilo na nedostatak zvučnog prvog pika kao što je to bio Viktor Vembanjama.
„Kada gledam ovogodišnji draft, to je kao da odem u omiljeni restoran i otkrijem da nemaju moje najdraže jelo. Naravno, tu je i dalje mnogo drugih opcija, ali nema one glavne kao što je Viktor Vembanjama bio prošle godine. Ne postoji konsenzus oko toga koji su kandidati najbolji. Timovi će morati da maksimalno iskoriste ono što je na meniju i pronađu talente koji će dopuniti ono što je neophodno njihovim timovima“, ističe O‘Konor.
Bez obzira na sve izrečeno, Topićeva pozicija na predstojećem draftu biće ogroman uspeh.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter