Izvor: sport alo
01.03.2024 u 14:13
0

ČAK NI RUSI NISU MOGLI DA GA SPASU: Uhapšen najveći narkobos među fudbalerima

Policija u Emiratima nije imala milosti.

Osuđen je nedavno Kvinsi Promes u Holandiji na šest godina zatvora zbog organizovanog šverca kokaina, a sada je i uhapšen!

Iako se verovalo da to što igra u Rusiji automatski znači da neće biti izručen i da će ga u najvećoj zemlji sveta sačuvati od ruke zakona, istina se ispostavila drugačijom.

Naime, Promes je zajedno sa ostatkom ekipe Spartaka iz Moskve otputovao na zimske pripreme u Ujedinjene Arapske Emirate.

Jasno je bilo da mu tamo preti velika opasnost što se i dogodilo. Na izlazu iz zemlje ga je policija ove bliskoistočne zemlje uhapsila i najverovatnije će ga poslati u Holandiju na odsluženje kazne.

– Bilo je opasno za Promesa da putuje u UAE, ogroman rizik. Kada je otišao tamo, Holandija je ubrzala sudski proces kako bi ga uhvatili na vreme. To je razumljivo. Ne možemo da mu pomognemo, pošto nije građanin Rusije. Biće deportovan od strane UAE u Holandiju. Situacija sa Kvinsijem neće uticati na nastavak ruskog šampionata ni na koji način. On je dobar fudbaler, ali već sutra će BITI zaboravljen. Drugi dobar fudbaler će doći na njegovo mesto – rekla je Svetlana Žurova, nekadašnja olimpijska šampionka u klizanju, sada visoka zvaničnica ruske Dume.

Kako ima 32 godine, vrlo je izvesno da ovo hapšenje znači i kraj karijere za Promesa koji je čak 50 puta obukao i dres A selekcije Holandije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter