Izvor: KURIR
07.10.2023 u 15:50
0

„CEDEVITA OLIMPIJA OPASAN PROTIVNIK“: Duško Ivanović otkrio šta očekuje od igrača pred sutrašnji meč

Košarkaši Crvene zvezde će u nedelju od 19.45 u Beogradskoj areni dočekati Cedevita Olimpiju, u derbiju drugog kola ABA lige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas je Cedevita Olimpija opasan rival i da će crveno-belima u nedeljnom meču ABA lige biti potrebna puna koncentracija, visok intenzitet i velika podrška sa tribina.

Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi – rekao je Ivanović, prenosi klub.

Potrebna nam puna koncentracija u ovom meču, visok intenzitet koji tražim od momaka i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku što uvek kažem sve mnogo, mnogo lakše – rekao je trener crveno-belih.

JOKIĆ „ZAPALIO“ MAŠTU NAVIJAČA: Denver će odigrati meč u Srbiji?

I košarkaš Zvezde Stefan Lazarević je naveo da je Cedevita Olimpija dobar tim, sa velikim brojem iskusnih igrača, kojem će trebati vreme da se uigra i pokaže kvalitet.

Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je ABA liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u Areni u ABA ligi – rekao je on.

Oba tima su novu sezonu u regionalnom takmičenju počela pobedama – Zvezda je u gostima slavila protiv Igokee, dok je Cedevita Olimpija na svom terenu bila bolja od Mege.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter