Izvor: Novosti
14.02.2023 u 10:01
0

ČELNICI PSŽ LJUTI NA NEJMARA: Ne mogu da trpe njegovo ponašanje, na leto bi mogao da napusti klub

Čelnici Pari Sen Žermen žele na prodaju Nejmara na leto. Razlog za ovakvu odluku je ponašanje Brazilca posle utakmica sa Monakom koju su „sveci“ izgubili sa 3:1.

Ovu informaciju preneo je „Parizijen“. Navodi se da je krilni napadač napravio haos u svlačionici posle pomenutog meča. On se prvo svađao sa saigračima, a potom i sportskim direktorom Luisom Kamposom.

Ističe se da ovo Nejmaru nije prvi incident od kako je stigao na „Park Prinčeva“, ali da njegovi ispadi više ne mogu da se trpe.

RAZOČARAO ČITAVU NACIJU: Nejmar nije došao na Peleovu sahranu

– Čelnici PSŽ-a su doneli odluku da je najbolje da Nejmar napusti klub, jer unosi nepotreban nemir u tim. PSŽ je planirao da ga na kraju sezone stavi na transfer listu – piše još u tekstu „Parizijena“.

Podsetimo, Nejmar je u redove aktuelnog šampiona Francuske stigao pre šest godina iz Barselona u transferu vrednom 222 miliona evra. Za to vreme je odigrao 171 meč i postigao je 117 golova. Sa „svecima“ je osvojio 12 trofeja.

PSŽ večeras od 21 sat dočekuje Bajern u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter