Izvor: BSC Happy portal
02.02.2024 u 16:21
0

HUMANOST NA DELU: Crvena zvezda gostovala u Bijeljini, Delije napravile spektakl za pamćenje!

Crvena zvezda gostovala je Bijeljini u okviru sedme Božićne akcije Fondacija "Delije" u Republici Srpskoj!

Sjajna atmosfera i humanost obeležili su ovaj susret, a ovaj događaj privukao je veliki broj simpatizera crveno-belih koji su ovom prilikom pokazali šta znači ljubav prema rukometu i Crvenoj zvezedi!

BSC Happz portal

Rukometaši Crvene zvezde savladali su domaćina rezultatom 30:22, ali ovog puta rezultat je bio u drugom planu i sav prihod od prodatih ulaznica otišao je u humanitarne svrhe.

Pored fantastičnog druženja i sjajne organizacije, ono što je obeležilo veče bili su navijači koji su atmosferu doveli do usijanja!

Naime, orisla se pesma od prvog do poslednjeg minuta meča, skandirala su se imena igrača, menjale koreografije u par navrata, a Delije su i ovaj put pokazale koliko znači podrška koju pružaju svom voljenom klubu!

NIKO NIJE PRIVILEGOVAN, OBRADOVIĆ ODUŠEVIO GESTOM: Željko iskeširao 30.000 EVRA za ULAZNICE PARTIZANOVIH MEČEVA

Crvena zvezda trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Super rukometne lige Srbije, a tim Nedeljka Matića iz utakmice u utakmicu pokazuje inicijativu i vrhunsku igru i polako ali sigurno penje se na sam tron!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter