Izvor: mondo
19.09.2023 u 09:55
1

CRVENO BELI IZLAZE U OVOM SASTAVU: Bahar mora da ide sa drugačijom formacijom, ali okosnica tima je već poznata

Crvena zvezda ne planira da se brani protiv Mančester sitija, ali u kom će sastavu igrati? Spremio je neke promene Barak Bahar!

Crvena zvezda neće menjati sistem, rekao je Barak Bahar na konferenciji pred meč protiv Mančester sitija. „Ko kaže da ćemo u Mančesteru igrati defanzivno„, rekao je izraelski stručnjak pred meč protiv Čukaričkog. I koliko god da su te dve izjave u istom tonu, Barak Bahar će sigurno menjati startnih 11 za Etihad. Verovatno i formaciju!

PEP GVARDIOLA NAPRAVIO ŠOU PRED MEČ SA ZVEZDOM: Oduševljeno pričao o vaterpolistima i Đokoviću

Ono što je na početku sezone delovalo idealno sada polako bledi… Sastav koji je dominirao se „krunio“ u uvodnim kolima Superlige, Bahar u stilu Pepa Gvardiole povremeno tražio i nepotrebna rešenja, a sa druge strane izgubio ubojitost koja je mogla Zvezdu da održi na vrhu tabele. Zato će protiv Sitija Zvezda morati da bude ona od pre dva meseca, a ne ona protiv Čukaričkog. Rezultatski teško, ali u nekom drugačijem smislu – vrlo lako!

Utisak je da će ovog puta formacija biti 4-2-3-1, a u njoj nekoliko zanimljivih rešenja. Na golu je siguran Omri Glazer, a linija ispred njega moraće da odigra najbolju utakmicu u karijeri – ako je za utehu, tu bi moglo da bude i velikih mečeva jer momci imaju ozbiljan fudbalski CV. Levo Milan Rodić, kao štoperi kapiten Aleksandar Dragović i prekomandovani Srđan Mijailović, a desno Miloš Degenek, da se na poziciji na kojoj ga Bahar vidi „vadi“ za kiks na Voždovcu.

Tandem Stamenić-Hvang gotovo je zacementiran, pa će velika scena biti prilika da se momak iz Južne Koreje predstavi u najboljem svetlu jer mu teren na Banovom brdu nikako nije prijao.

Brzina Osmana Bukarija je kvalitet koji ne sme da se žrtvuje u ovakvim mečevima, kao ni lucidnost Mirka Ivanića, pa i oni imaju gotovo garantovana mesta u timu.

Slično je sa Olanjinkom – koji igra na barem tri pozicije u ofanzivi, dok bi Kraso mogao da dobije prednost u odnosu na Endiajea. I zbog ONOG promašaja na Brdu, i zbog fantastičnog početka sezone. Bolje da se ne kombinuje sada kad crveno-belima „gori“ pod nogama… Ne toliko u Mančesteru gde rezultat nije imperativ koliko u Beogradu, gde će morati da se savlada Partizan u Humskoj!

Očekivani sastav: Glazer – Rodić, Dragović, Mijailović, Degenek – Stamenić, Hvang – Olanjinka, Ivanić, Bukari – Kraso

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CRVENO BELI IZLAZE U OVOM SASTAVU: Bahar mora da ide sa drugačijom formacijom, ali okosnica tima je već poznata”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter