Izvor:
18.09.2023 u 23:02
0

KARLEUSA NAPRAVILA SPEKTAKL U BEOGRADU NA VODI: Publika pala u trans kada je njih dve videla na sceni!

Nakon 11. godina, Jelena Karleuša, objavila je dva albuma pod nazivom „Alfa“ i „Omega“ i kako sama kaže, srušila granice domaćeg šoubiza s obzirom da se to prvi put desilo na našoj estradi.

Svojoj publici je rešila da se oduži i napravi koncert na Beogradu na vodi, a ulaz za ovaj spektakl je potpuno besplatan, a crvenom tepihu pojavilo se gotovo pola estrade.

OTKRIVENI DETALJI SARADNJE: Ceca i Joksimović snimaju duet!

Jelena je najavila više nego interesantne goste, a svakako je jedna od njih bila Milica Pavlović koja sa njom na novom albumu ima duet, a pesma je jedna od najslušanijih sa „Omege“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Sa Jelenom je delio binu i Devito, koji je takođe sa njom snimio duet na albumu „Omega“. Publika je pala u trans kada je čulka prve taktove ove pesme.

Takođe, jedna od gostiju bila je i Sajsi MC koja je takođe dobila gromoglasan aplauz, a inače je jedna od saradnika novih albuma Karleuše.

Mimi Mercedes ništa manje zapađeno nije prošla kada se pojavila na sceni i zapevala svoje hitove, a jedna je od najzaslužnijih za uspeh „Alfe“ i „Omege“.

U dobro poznatom kostimu iz spota, Karleuša je publiku ostavila bez daha, a zatim ga je skinula i sve iznenadila novom, provokativnom kombinacijom.

Sa Jelenom na bini su i dobro uvežbani plesači, koji su zajedno sa pop zvezdom atmosferu podigli do usijanja, te publici priredili veče za pamćenje.

Jelena se pojavila u neon zelenom kostimu i haljini sa maskom, a zatim je lebdeći u vazduhu skinula pomenuto i ostala samo u crnom sado – mazo kostimu koji može da parira i svetskim zve

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter