Izvor: mondo
19.09.2023 u 09:45
0

MAZI SE PO TELU I LJUBI DOLARE: Ne zovu je džaba kraljica bakšiša Tea Tairović napravila neočekivano i u Americi

Pevačica Tea Tairović počela je američku turneju, a snimci s nastupa u Čikagu usijali mreže što zbog haljine, što zbog komentara o bakšišu!

Pevačica Tea Tairović, koja je u Srbiji proglašena za „kraljicu bakšiša“ nakon što je na društvenim mrežama osvanuo prvi njen snimak s šakama punih para, pre nekoliko dana je otputovala u Ameriku gde će održati nekoliko koncerata.

KARLEUSA NAPRAVILA SPEKTAKL U BEOGRADU NA VODI: Publika pala u trans kada je njih dve videla na sceni!
@teatairovicfanpage 🔥 #teatairovic #nastup #fyp #foryoupage #viral #star #balkan #singer #usa #tour #chicago ♬ original sound – TEA TAIROVIĆ ⭐

Tea je već održala nastup u Čikagu, pred prepunom salom, mahom naših ljudi koji tamo žive i rade, a snimak s nastupa pokazao je i kako se sredila, plesala, ali i zaradila!

Iako za ovakav tip nastupa nije uobičajeno da pevači dobijaju bakšiš od posetilaca kluba, Tei je i to pošlo za rukom, pa je u jednom trenutku snimljena kako pleše i mazi se po telu, a potom ljubi novčanice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter