Izvor: tportal.hr
27.04.2023 u 14:52
0

NAVIJAČI BARSELONE U TRANSU: Vraća se ikona, vraća se Mesi?

Gotovo je izvesno da Leo Mesi neće potpisati novi ugovor i da će napustiti PSŽ ovog leta. Njegov povratak u Barselonu je vrlo verovatan, ali nisu svi na Nou Kampu srećni Španski mediji tvrde da su se čelnici Barselone i La Lige sastali u tajnosti prošle nedelje kako bi procenili šanse da se Leo Mesi uopšte vrati na Nou Kamp.

Barselonu su na tom skupu predstavljali sportski direktor Mateu Alemani i finansijski direktor Feran Oliv, a ispred La Lige bili su generalni direktor Havijer Gomez i izvršni direktor Oskar Mejo. Barsa je u teškoj finansijskoj situaciji, ako želi da vrati Mesija potrebna im je dozvola La Lige zbog poštovanja finansijskog fer-pleja, a španski mediji tvrde da će La Liga pomoći Barseloni.

„ŽELIMO DA IZBEGNEMO NUKLEARNI RAT, ALI NE TESTIRAJTE NAŠE STRPLJENJE“: Strahovita poruka Zaharove

Međutim, klub ima svojih problema jer ako želi Mesija, mora igračima da smanji plate za 15 odsto.

I nastao je totalni haos jer jedan deo igrača ne želi da se odrekne zarade! Katalonski sport piše da je Barselona već zatražila od prvotimaca da pristanu na smanjenje plata za 15 odsto za sledeću sezonu, što bi omogućilo klubu da dovede nekoliko pojačanja, uključujući i Mesija. 

 Taj predlog odmah su odbila dvojica igrača, Frank Kesi i Andreas Kristensen, koji su letos stigli na Nou Kamp. Oni su u klub stigli kao slobodni igrači, bez obeštećenja, i prvobitno pristali na manju platu, a s pravom smatraju da nisu u obavezi da pristanu na novo smanjenje, pa su odbili zahtev kluba.

Španski mediji tvrde da Kesi i Kristensen nisu jedini, ali su prvi javno stavili do znanja da ne žele da se odreknu svojih prihoda. Navodno, nezadovoljni su i ostali igrači i čeka se konačna odluka čelnika kluba jer su im zapretili da će ih staviti na transfer listu ako se ne slože.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter