Izvor: Alo.rs
27.03.2024 u 10:22
2

DA SE NAJEŽIŠ! Novak se EMOTIVNIM REČIMA oprostio od Gorana Ivaniševića (FOTO)

Oprostio se najbolji teniser ikada od dosadašnjeg trenera.

Posle pet uspešnih godina zajedničkog rada, Novak Đoković i Goran Ivanišević su doneli odluku da okončaju svoju saradnju, i to baš pred Masters turnir u Monte Karlu, gde će srpski as pokušati da osvoji titulu i dodatno učvrsti svoju poziciju na ATP listi.

Vest o prekidu saradnje je iznenadila teniski svet, gotovo bez najave.

Ova neočekivana odluka izazvala je mnogo komentara, a sam Đoković se oglasio putem svog Instagram profila, gde je podelio emotivnu poruku o završetku njihovog profesionalnog puta zajedno.

– Sećam se jasno trentuka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan (Vajda) i ja smo želeli da donesemo neku „čaroliju servisa“ u naš dvojac. A, zapravo, nije da smo samo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, mnoga obaranja rekorda i još 12 Grend slem titula (uz neokliko finala) od tada. Da li sam pomenuo i malo drame takođe? NoleFam bi to znao.

– Goran i ja smo odlučili da prekinemo saradnju pre nekoliko dana. Naša hemija na terenu je imala svoje uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da smo osim što smo osvojili turnire zajedno, takođe imali i sporednu bitku u Parkisiju… godinama. I, taj turnir nikada ne prestaje za nas. Šefinjo, hvala za sve prijatelju, volim te.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DA SE NAJEŽIŠ! Novak se EMOTIVNIM REČIMA oprostio od Gorana Ivaniševića (FOTO)”

  1. Zasto da se „najezimo“? Promena trenera u tenisu, pa i drugim sport ovim je normalna stvar!! “ Emotivna“ poruka?! Smesno!! Normalna, pristojna, profesionalna poruka, dobio je otkaz! Novak zna sta radi! On placa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter